Здравейте, преди две години имах телефон Нокия Н95 на който без проблеми качвах такива файлове, без да е хакван, чисто нов от магазина. Наскоро си купих пак такъв /предишния се наложи да го продам/, но втора употреба, който не да ги инсталира!!! Къде може да е проблема? Благодаря.
Това е просто един примерен линк, който не иска да се инсталира, карта на БГ. [кликни тук] Иначе, тръгва да инсталира, спира малко преди края и изписва " Не мога да инсталирам". Инсталира само sis. и мисля и sisx., поне sis. качих няколко игри и програми.
Провери тази настройка дали ти е така - Меню - Инструменти - Настройки - Приложения - Приложения - Инсталац. софтуер трябва да е на Включено, Онлайн проверка серт. трябва да е изключено.
Пробвай да му върнеш заводските настройки - направи си първо копие на файлове, контакти и други важни неща от телефона защото може да ги загубиш.
За съжаление, дори и след връщането на оригиналните настройки пак си го има същия проблем. А настройките, които ми каза са си точно, както си написал. Имам чувството, че няма JAVA този телефон! Забравих да пиша, че като включа картата памет ми изписва, че на нея има неудостоверен софтуер и да отида в мениджър приложения, да видя за какво става дума. Обаче като вляза там всичко си е инсталирано.
Admin, благодаря ти много, защото след като форматирах картата памет всичко си дойде на мястото, а аз самия не бих се сетил или пък решил, че проблема идва оттам.